Menu

Anita er Frivillig i Hundige Boldklub

image
03. december 2018 kl. 22:20

Frivillige kræfter er afgørende for, at en klub som Hundige Boldklub kan fungere. Derfor er vi også glade for, og stolte af, alle vores frivillige!

Her skal I møde en af vores frivillige og høre om hendes motivation for at være en del af klubben.

Hvordan er du frivillig i Hundige BK? 

Jeg er træner i klubben for et af vores U11-hold. Derudover er jeg også forælder til en dreng, der spiller på U15-holdet. Jeg startede faktisk med at komme i klubben som forælder, men blev så en dag spurgt om jeg ikke ville hjælpe med at træne. Først var jeg hjælpetræner, og nu er jeg blevet cheftræner.

Hvorfor er du frivillig? 

Jeg kan enormt godt lide det frirum, det giver at være på banen. Jeg holder virkelig meget af de unger, som jeg træner, og nyder samtidig det sammenhold, der er med de andre trænere.
Derudover giver det en fed følelse at se spillerne udvikle sig på banen, og selv udvikle sig som træner også. Jeg tror det er vigtigt, at jeg bliver ved med at udvikle mig som træner, hvis spillerne også skal udvikle sig – ellers kan det hele hurtigt gå i stå. 

Hvad er den bedste oplevelse du har haft i Hundige boldklub? 

Der er så mange forskellige fede oplevelser, at det er svært at vælge. Men jeg tror nu alligevel, at det bedste har været, da mit hold fik knækket koden mht. at spille 8-mandsfodbold. Holdet startede sæsonen med rigtig mange (og store) nederlag, men langsomt så fik vi vendt skuden og begyndte at vinde.
Så på en eller anden måde har denne sæson både været den største nedtur og den største optur. Men I sidste ende er det jo virkelig dejligt at se, at alt ens (og spillernes) hårde arbejde bærer frugt.

 

Mange tak til Anita, for at være frivillig i Hundige Boldklub😊