Menu

Månedsnyt (Juni 2018)

image
17. juni 2018 kl. 18:30

Så er vi efter et par hektiske måneder nået til afslutningen på forårssæsonen. De sidste kampe er spillet i denne weekend.

Sæsonen bedste resultater sørgede henholdsvis årgang 2006 – Hakam´s hold og årgang 2005 Lars` og Peter´s hold, der begge vandt deres række.

Det betød at årgang 2005 skulle spille final 4 i Borup i netop passerede weekend. Final 4 starter ved årgang 2005 og ældre. Resultatet for årgang 2005 blev en 4. plads efter nederlag til Lejre om 3. pladsen.

I senior må serie 2 holdet ned i serie 3 efter en sæson med svingende resultater. Dvs. fra efteråret start har klubben 2 serie 3 mandskaber, 1 serie 4 hold og et serie 6 hold samt naturligvis alle motionsholdene

Sidst i maj måned fik klubben en henvendelse fra et nyt seniorhold der ønskede at spille i klubben. De er tilmeldt i 8 mands motionsrækken som en start. Velkommen til Firat og holdkammerater.

Alija startede i sidste måned op som træner for de aller yngste og har spillere i årgangen 2012 til 2015. Opstarten har været en stor succes med mange interesserede børn og forældre. Blot mangler Alija i øjeblikket en stabil medhjælper til træningen, da det kræver forskellig leg/træning på grund af aldersspredningen.

Den officielle afslutning på træningen inden ferien er på onsdag den 20. juni, hvor alle medlemmer i børne– og ungdomsafdelingen modtager en is som afslutning efter træningen. Det er op til den enkelte træner hvornår det enkelte hold har sidste træning inden ferien.

I den kommende weekend slutter børneafdelingen af med medaljestævne forskellige steder, afhængig af hvem DBU Sjælland af valgt som værtsklubber. Klubben har tilmeldt 2 hold i de yngste årgange med Alija, Et hold årgang 2010 ved Peter og endelig 2 hold årgang 2010, henholdsvis et pigehold og et drengehold. Sidstnævnte tager Anita med som træner.

Fodboldskolen afvikles i år i uge 32 som følge af skolerne starter igen i uge 33. Fodboldskolen har været udsolgt længe og der er indbudt 65 børn og unge. Til køkkentjansen har Jeannett meldt sig og finder selv en hjælper. Træner- og lederstaben er også på plads til en forhåbentlig succesrig skole igen i år.

Alle trænere, holdlederne, øvrige frivillige samt ikke mindst spillere og deres forældre ønskes en god sommerferien, med forhåbentligt fortsat godt vejr og mange gode oplevelser sammen med familien. Vi ses igen til august hvor først træningsdag er mandag den 13. august. Hør evt jeres egen træner om planerne.

 

Mvh

Jan