Menu

Nyhedsbrev (November 2017)

image
19. november 2017 kl. 08:31

Pokalafslutning blev igen i år afholdt I greve Viden Center lørdag den 28 oktober. Der var ca 185 fremmødte, der alle havde nogle festlige timer.

I lighed med sidste år var der de tilbagevendende kåringer af Årets spillere, Årets kammerat og Årets fighter til de ældre ungdomshold mens de yngste alle fik medaljer.

Udover spillere der blev fejret inden overrækkelsen med en kort melodistump af The Script - Hall of Fame, blev følgende pokaler/fade overrakt.

Årets træner blev Hakam Jayyousi der har styret Årgang 2006 holdet i en positiv retning hvad angår attitude og spilforståelse. Årets forældre hjælper blev holdleder for årgang 2004, Carina Folsing for altid at stå klar på sidelinien til kampe og træning. Årets fad for flottest udformede kage, gik efter afstemning i hallen til familien Fauerskov-Andersen for en udsmykket fodboldkage med støvle.

Sidst men ikke mindst, blev der i år uddelt en særpris der gik til træner Anders Omel , for sit virke som træner for nogle af de yngste spillere gennem flere år og var stærkt medvirkede til at holde sammen på børneafdelingen. Anders er nu stoppet som træner, fordi hans drenge Har valgt, at spille fodbold med kammaraterne i Greve Fodbold og det må vi leve med i klubben, men  vi ser heldigvis forsat Anders som spiller i  Veteran kampene.

Til Café har Aktivitetsgruppen indkøbt nyt større fjernsyn og nyt FIFA 2018 playstation og der har  siden indkøbet, været kamp om pladserne for at få lov til at spille med.

Caféen har også i efteråret været samlingspunkt for flere senioraftener med fodbold på programmet. Et godt initiativ der kan få seniorholdene til at kend hindanden og få hverdagen til at køre endnu bedre i klubben.

Vintertræningen er startet i uge 43 og det har i år været vaskelighederne at få kabalen til at gå op fordi alle hold ønsker at bruge kunstbanen og dermed er der særligt pres på tiden kl. 17.30-19.00, som er den første tid klubben har til rådighed og som de fleste i ungdomsafdelingen også  er den eneste tid, der er brugbar da alle andre tider bliver for sent.  Fra næste sæson arbejdes der med at alle tider i første tids slot til rådighed (kl. 17.30-19.00) mandag til torsdag skal være ungdomstider.

Seneste nyt er at der er ved at blive lavet det 3. drenge hold årgang 2008 og da vi også har et pigehold i den årgang, er det klubbens største årgang. I årgang 2004 har tilgangen ligeledes været stor, hvorfor trænerne ønsker at opdele  i 2 hold. På forældremøde,  blev der desværre ikke fundet en træner til overtagelse af  det hold. Derfor  ingen løsning p.t. og drengene ender evt derfor desværre med udmeldelse.

På det seneste  har 9 trænere været på Børnebasis  C- kursus og samtidigt  har klubbet udvidet med 4 nye B1 trænere, så det er ikke uddannelse klubben mangler på trænersiden.

Med venlig hilsen

Jan