Kneben nederlag til SuperVeteranerne

20. april 2018 kl. 08:13

Superveteranerne var igår igang med den første kamp i forårs turneringen.

Kampen var fra start af i højt tempo, og begge hold kom til mange chancer, som burde have givet mål.

Mustafa leverede dog en en perle af et langskud, da han overlistede BK Frihedens målmand i starten af første havleg, og sendte holdet foran med 1-0.

Senere i denne halvleg, overlistede BK Frihedens spiller dog Bo i målet, som blev udplaceret, og så stod der 1-1.

Anden halvleg blev meget mere intens, og BK Frihenden kom også foran med 1-2, da presset var højest imod HBK drengene.

Kampen burde have givet flere mål, men skarpheden fra begge hold var en mangelvare, i en kamp som godt kunne have endt til begge sider.

Trods nederlaget, var det dog et velspillende HBK hold, som tog hul på sæsonen.

Fremtrædende spillere var: Mustafa, Anders, Hakam, Claus, Bolding og Givard, som spillede en god kamp.