Sejr til Hundige mod Avarta

02. februar 2016 kl. 06:15

Hundige BK første senior vandt endnu engang på hjemmebane i en rigtig fin dyst mod Avarta.

Hundige startede godt og var tæt på, at bringe sig på 1-0 ved fremragende kombinationer af Højer og Brandt.

Kampen blev spillet i en rigtig fint tempo, hvor begge hold ville spille fodbold langs jorden, Hundige stod fantastisk på banen, men Hundige var for uskarpe, derfor blev det ved 0-0 efter de første 45 minutter.

I pausen fik Hundige drengene en rigtig god snak omkring hvad der var godt, samt hvad der skulle skrues op på til de sidste 45 minutter, drengene lyttede på hvad trænerteamet havde sagt.

De kørte Avarta over i de sidste 45 minutter, specielt de sidste 30 minutter var der en tydelig forskel, Lasse Højer scorede endnu et fremragende mål på heden til 1-0 til værterne fra Hundige.

Til slut i kampen blev, der begået straffe mod Højer, han sparkede selv læderet i kassen til et fortjent slutresultat på 2-0.

Alt i alt en fin test, hvor Hundige stod rigtig godt på banen, og satte nogen fornuftige ting sammen. Tingene kan blive bedre, men det går bestemt i den rigtige retning. De satser på, at være helt klar til sæsonstart om et par måneder.

Kampen mod Avarta havde mange profiler, bl.a Bjørk som spillede en fremragende kamp i målet. Holdets kaptajn, Magnus Hune var også en sand leder i kampen.

Vi glæder os til forhåbentligt at få opbakning igen næste weekend, når det gælder hjemmekampen mod Pioneren, kampen starter kl. 13:00 søndag.