U12 Hold 1 sikrede sig puljesejr på hjemmebane i topbrag.

image
09. oktober 2014 kl. 13:37
U12 Hold 1 vandt sin pulje, efter en gyser af et topbrag imod nr.2 i puljen Lundtofte Boldklub, med 4-3.

U12 hold 1 vinder finale kampen over rækkens nr.2 Lundtofte med 4-3.

Vi syntes godt nok Lundtofte spillerne var store i forhold til os da de ankom, og det på virkede givet vis også nerverne lidt. Med blot uafgjort ville HBK være puljevindere, men efter blot 15 minutter var vi bagud 0-3 og intet hang sammen.
Det gik op for træneren at Lundtofte spillede samme system som os, og efter et par taktiske rokeringer hvor Atila blev sat i front med Enis lykkedes det drengene at komme tilbage i kampen til 1-3 efter blot 8 minutter.

Spillet bølgede frem og tilbage, men med et kanon skud 4 minutter før 1.halvleg slut sendte Daniel bolden i netmaskerne via overliggeren over en sprællende Lundtofte målmand.

Anden halvleg stod der HBK på fra første fløjt, og Lundtofte blev presset overalt på banen. Udligningen kom allerede efter 10 minutter til 3-3 og 5 minutter senere sørgede netop indskiftede Adrian for en 4-3 føring.

Ikke blot er U12 holdet teknisk dygtige, konditionen er også i top, og spillet blev mere og mere mod kun et mål, nemlig Lundtoftes.

Stor stor ros til alle drengene, også til de der idag stod meget på sidelinjen pga de taktiske dispositioner fra træneren - alle, også de der ikke fik meget spilletid fortjener stor ros for en fantastisk indsats i efteråret og en spil udvikling kun en træner kan drømme om.

Der var efterfølgende medalje uddeling i Caféen og billederne kan ses på vores Facebookside: