Veteranerne i tæt lokalopgør

10. juni 2016 kl. 04:55

Veteranholdet gæstede Greve Idrætscenter til kampen mod Greve fodbold og der var lagt op til noget af en gyser.

Hundige bragte sig hurtigt foran med både 0-1 og 0-2 (Begge mål scoret af Daniel Bjerregaard) i første halvleg, selvom Greve mandskabet havde mange kvalificerede afslutninger, men bolden ville ikke ind over målstregen.

I anden halvleg blev kampen mere lige og Greve holdet kom tættere og tættere på en scoring som til sidst, efter massivt presspil, fik reduceret til både 1-2 og 2-2.

Kampen blev nu for alvor skarp og begge mandskaber skabte intens fight og jern vilje, til at få afgjort det endelige sejrsmål.

Det lykkedes for Greve mandskabet, som i de absolut sidste minutter af kampen kom foran med 3-2, som holdt til slutfløjtet.

Trods nederlaget spillede Hundigeholdet en super kamp, men desværre holdt det ikke helt i mål denne gang.

Vi glæder os til en revanche næste gang...